Afbeelding
Foto: Wil van Elk

PVOO op bedrijfsbezoek bij Noordman Hout en Transport Keijzer op de Boeg

Algemeen

Afgelopen donderdag, 7 april, was het Platform voor Ondernemers Oegstgeest (PVOO) op bedrijfsbezoek bij twee prachtige familiebedrijven op bedrijventerrein de Boeg.

Eigenaar Joep Noordman en zijn kinderen Max, Alexander en Roos ontvingen de ondernemers hartelijk bij Noordman Hout, een bedrijf dat inmiddels 165 jaar bestaat en waar de zesde generatie staat te trappelen om het bedrijf voort te zetten. De familie Noordman startte in 1856 het bedrijf door houtzaagmolen d’Heesterboom over te nemen. Deze molen karakteriseert nog steeds hun filosofie: alles draait om hout! Het sterke houtkarakter waarborgen zij door te investeren in houtkennis en specialisatie. Bij de Boeg kunnen klanten terecht voor de meest uiteenlopende houtsoorten en bewerkingsvraagstukken. Een rondleiding door het gebouw kon natuurlijk niet ontbreken.

Dit mooie gecombineerde bedrijfsbezoek gaf ook een kijkje in de keuken bij Transport Keijzer, ook een familiebedrijf dat al negentig jaar bestaat en waar Brenda Keijzer en haar man aan het roer staan. Dit is een bedrijf met 25 vrachtwagens en opleggers. Het is een dynamisch bedrijf dat ingeschakeld kan worden voor alle soorten transport, waarvoor zij over een uitgebreid wagenpark beschikken. Zo hebben zij een vrachtwagen met autolaadkraan en zijn zelfs voor internationaal koeltransport in te schakelen. Zij hebben een betrouwbare historie en staan sinds 1933 voor kwaliteit, service en betrokkenheid. Flexibiliteit en efficiëntie is het motto.

De aanwezige leden van het PVOO waren blij verrast en hebben genoten van dit bedrijfsbezoek met een hapje, een drankje en de muzikale omlijsting van Double U Productions.

Uit de krant

Uit de krant