Afbeelding
Foto: Willemien Timmers

Word vrijwilliger en ontvang een gratis bezoek aan ’A midsummernight at Oud Poelgeest’

Algemeen

Elk jaar op de langste dag (21 juni) schijnt de zon precies tussen de pijlers van de lange oprijlaan op het bordes van Kasteel Oud Poelgeest.

Om dit moment suprême te vieren organiseert Kasteel Oud Poelgeest de derde editie van ‘a Midsummernight at Oud Poelgeest’. Een zomerse avond met een liveoptreden van het veertig koppige klassieke orkest PM.

Voorafgaand én na het klassieke concert zorgt Kasteel Oud Poelgeest ook voor een (muzikaal) programma op het festivalterrein.

Bezoekers kunnen, voor eigen rekening, op diverse plekken een hapje en een drank bestellen aan mobiele bars en foodoutlets. 

Vrijwilligers

Aan deze editie van de Midsummernight is een extra element toegevoegd. Geïnspireerd door de actie ‘Hart onder de Riem’ van Stichting Radius wil Kasteel Oud Poelgeest op zoek naar vijftig vrijwilligers. Zij worden door sociaal makelaar Sietske Steenbergen gekoppeld wordt aan een Oegstgeestenaar die wel een uitje kan gebruiken. De vrijwilliger gaat als buddy mee naar et concert, en beiden hebben zij gratis toegang tot het Midsummernight concert.

Het nieuwe duo mag ook op 14 juli gratis naar Kunst & Culinair onder de bomen. Door Oud Poelgeest worden ze daar getrakteerd op een kopje koffie op het terras.

Wie graag als vrijwilliger mee wil, of wie iemand kent die het verdient om er even uit te zijn, gaat naar www.kasteeloudpoelgeest.com/nl/landgoeddagen/midsummer-night-2024. Contact opnemen met de sociaal makelaar kan ook via sociaalmakelaar@oegstgeest.nl of 06-83079884.

Uit de krant

Uit de krant