Informatie

De Oegstgeester Courant, al bijna 90 jaar dé krant in Oegstgeest en wordt elke week gratis bezorgd bij meer dan 10.000 huishoudens in Oegstgeest. Het is een krant voor alle Oegstgeestenaren, jong en oud, en streeft ernaar de lezers zo volledig mogelijk te informeren over wat er gebeurt in de gemeente.

Sport, wijknieuws, ‘human interest’, politiek en cultuur, het is allemaal terug te vinden in de Oegstgeester Courant. Daarnaast vindt de lezer wekelijks een pagina met informatie over kerk- en doktersdiensten en de gemeenteberichten. In een eigentijdse opmaak en geïllustreerd met veel foto’s.

Focus
Door onze lokale focus behalen wij een zeer hoge leesdichtheid. Voor diverse uitgaven is zelfs een percentage tussen de 85-95% gemeten. Iedereen is immers benieuwd naar wat er in het dorp te koop is. Lokaal adverteren doet verkopen, en met onze aantrekkelijke doorplaatstarieven kunt u ook een grotere regio prima bereiken.

Uitgeverij Verhagen werkt met een lay-out gedreven opmaak: dit houdt in dat wij onze kranten volgens een vast stramien opbouwen en vaste advertentieformaten gebruiken. Dit zorgt voor een verzorgde uitstraling en een hoge attentiewaarde.

Klik hier voor de tarievenlijst voor online adverteren.

Voor informatie en tarieven neem je contact op met onze communicatieadviseur

Afbeelding

Bianca de Wolde- Prins
T. 06 - 811 002 70
T. 071 - 402 29 01
bianca.de.wolde@uitgeverijverhagen.nl

of met de advertentieafdeling T. 071 4091637
advertentie@uitgeverijverhagen.nl

De Oegstgeester Courant wordt gratis huis-aan-huis verspreid en is bovendien gratis af te halen bij:

• Gemeentehuis
• Dorpscentrum
• Rijnlandse Boekhandel
• Boekhandel de Kler
• Zwembad Poelmeer

Oplage 10.000

Verschijningsdag: woensdag

Gebied: Oegstgeest