Afbeelding
Foto: Willemien Timmers

Rooster’s opent donderdag in Winkelcentrum Lange Voort

Zakelijk

Op 18 april opent ‘Rooster’s Maaltijd en Grill’ in Winkelcentrum Lange Voort. Een mooie aanvulling in het winkelgebied, waar zes dagen per week door chefs ‘kakelverse’ maaltijden bereid gaan worden.

De jonge ondernemers Jua Riemen en Ferry Kalkman hebben er zin in. Vol energie hebben zij zich gestort in de volledige verbouwing van het winkelpand waar eerst kledingwinkel R&R Style gevestigd was. Op de plek waar de nieuwste mode hing, zijn straks de heerlijkste maaltijden en snacks, allemaal bereid met kip, in mooie vitrines te vinden. 

Vers

“We gaan hier iedere dag koken met dagverse producten zodat elke Oegstgeestenaar hier kan vinden wat hij of zij lekker vindt. Naast de tientallen verse maaltijden hebben we ook grillproducten en lekkere borrelhapjes”, vertelt Jua enthousiast. “Ook kunnen klanten genieten van lekkere broodjes”, vult Ferry hem aan. 

Alles op ‘kipgebied’, van lunch tot avondeten, is vanaf 18 april te vinden bij Rooster’s. “Ferry is chef-kok en kan de heerlijkste dingen maken. Net zo makkelijk kiploempia’s, kipkerrie, kiptortilla’s als maaltijdsalades,” vertelt Jua, die zelf business management heeft gestudeerd. 

Bij Rooster’s kunnen straks ook kippannen en hapjesschalen worden afgehaald. “Handig en lekker voor feestjes.”

De jonge mannen, die beide 26 zijn en beiden uit Den Hoorn komen, kennen elkaar al van jongs af aan. “We woonden in dezelfde buurt, zaten op dezelfde school en zitten nog steeds samen in hetzelfde voetbalteam. Het was onze droom om ook samen te ondernemen. Van alle locaties die we in de wijde regio bekeken, sprong Oegstgeest er uit. Het is fijn dat we hier een ingang in de passage hebben en ook één aan de buitenkant. Als we over een tijdje ook gaan bezorgen, kunnen we dat mooi vanaf de buitenkant doen.”

Ze hebben echt iets nieuws te bieden, benadrukken Jua en Ferry. “Kip is lekker, gezond en zit vol eiwitten. Daarnaast bereiden we alles op een gezonde manier in de steamer of onder de grill. Er is altijd een maaltijd die bij je past. Zo verkopen we ook gegrilde groenten.”

Op donderdag 18 april gaat Rooster’s om 9.00 uur feestelijk open. “We zijn haantje de voorste met huisgemaakte kipmaaltijden en grilproducten”, besluiten de jongens lachend. “Kom langs, proef de kwaliteit en ervaar de beste service. Rooster’s staat voor persoonlijke aandacht met een hoop gezelligheid.”

Rooster’s Oegstgeest

Winkelcentrum Lange Voort

Lange Voort 2P - Oegstgeest

0713645760

Afbeelding

Uit de krant

Uit de krant