Afbeelding
Foto: Wil van Elk

Vintage kleding shoppen voor het goede doel

Algemeen

Bij de overgang van seizoenen is het tijd om de garderobe wat te verwisselen. Wat is er nu beter dan dat te doen terwijl je het goede doel steunt? Kom op donderdag 18, vrijdag 19 of zaterdag 20 april naar De Kempenaerstraat 1F in Oegstgeest (voormalig Slingers-pand, schuin tegenover de AH) en ontdek een prachtige selectie tweedehands dameskleding, schoenen en accessoires voor kleine prijsjes.

Elk item is liefdevol geselecteerd en in uitstekende staat, klaar om een nieuw leven te leiden in jouw kledingkast. En het beste van alles? De volledige opbrengst gaat rechtstreeks naar goede doelen die in het teken van kinderen staan. Bijvoorbeeld Scarabee Kids in Leiden, een inloophuis voor patiënten, naasten en nabestaanden die geraakt zijn door kanker. Bezoek de website voor meer informatie: inloophuisscarabee.nl/scarabee-kids

Een ander prachtig doel is een bijdrage aan de ABR-therapie voor de zevenjarige Doris uit Noordwijk die een genetische afwijking heeft. Deze belangrijke en effectieve therapie helpt met het opbouwen van de communicatie tussen het lichaam en de hersenen, maar wordt helaas niet vergoed. Op allesoverdoris.nl is meer te lezen over dit vrolijke meisje.

Met de aankopen steunen klanten niet alleen het goede doel, maar het is ook beter voor het milieu en de portemonnee.

Uit de krant

Uit de krant