Logo oegstgeestercourant.nl
Foto: Ad Jordaans

Vivax junioren winnen van hun ouders

  Sport

Nu het verenigingsleven weer langzaam op gang komt, heeft na een jaar afwezigheid afgelopen zondagochtend het traditionele ouder-kind zwemmen weer plaatsgevonden bij Vivax. 

Er zijn veel nieuwe leden bij gekomen bij zwem- en polovereniging Vivax en juist voor deze nieuwe ouders was het best spannend allemaal maar vooral vermoeiend en leuk. 

Er was een mooie opkomst van ouders en kinderen wat resulteerde in een goed gevuld zwembad. Er werd begonnen met inzwemmen, daarna een balletje overgooien in tweetallen. 

Tot slot het leukste voor de kinderen… een wedstrijd tegen de ouders. Alle kinderen tegen alle ouders. Het waren spannende laatste minuten voor de kinderen: zouden ze nog met een puntje extra kunnen winnen of werd het toch gelijkspel. De kinderen waren toch te sterk voor de ouders want ze hebben de wedstrijd gewonnen. 

Het eindresultaat van deze ochtend; een uitgelaten groep kinderen en ouders met een groeiend ontzag voor hun kinderen die hiervoor twee keer per week voor trainen. 

Als er nog ouders zijn die na deze training de smaak te pakken hebben gekregen en hun conditie op peil willen brengen: kom gezellig op de maandagavond om 20.30 uur of op de donderdagavond om 18.00 uur meezwemmen bij de Vivax-masters in zwembad Poelmeer. 

Meer berichten