De muziek bracht verschillende dansstijlen samen.
De muziek bracht verschillende dansstijlen samen. Foto: Simon Duindam

Lentebal Danscafé Quick Quick Slow

Cultuur

Op woensdag 1 mei bracht Danscafé Quick Quick Slow (QQS) de vreugde van de nieuwe lente tot leven met haar jaarlijkse lentebal. Zowel binnen als buiten was de warmte voelbaar voor de meer dan veertig dansliefhebbers die zich verzamelden in de grote zaal. De sfeer was onmiskenbaar gezellig terwijl de prachtig versierde zaal een perfect decor vormde voor de middag.

De gasten genoten van heerlijke hapjes en verfrissende drankjes, allemaal verzorgd door toegewijde vrijwilligers. De muziek, verzorgd door een enthousiaste dj, bracht de dansvloer tot leven en bracht verschillende dansstijlen samen, zoals de Weense wals, tango, quickstep, Engelse wals en de opzwepende sirtaki. Het was een middag vol levendigheid en plezier.

Danscafé QQS, onderdeel van Radius, verwelkomt iedereen die van (stijl)dansen houdt. Of je nu een ervaren danser bent of gewoon zin hebt om te bewegen, iedereen is welkom om een kijkje te nemen en mee te doen. De dansmiddagen vinden wekelijks plaats op woensdagmiddag van 13.30 tot 16.30 uur in de grote zaal van de Haeswijkflat aan de President Kennedylaan 141 in Oegstgeest. Iedereen is welkom om langs te komen en zichzelf mee te laten voeren op de muziek.

Uit de krant

Uit de krant