Rotary-gift voor Living with Hope | Oegstgeester Courant
Logo oegstgeestercourant.nl
De cheque werd in ontvangst genomen Hannelore Rosenkotter, bestuurslid van de Stichting en Rotarian Sako Zeverijn, die zelf alvleesklierkanker heeft.
De cheque werd in ontvangst genomen Hannelore Rosenkotter, bestuurslid van de Stichting en Rotarian Sako Zeverijn, die zelf alvleesklierkanker heeft.

Rotary-gift voor Living with Hope

Rotary Oegstgeest e.o. kon op 30 oktober tijdens een bijzonder druk bezochte clubavond de opbrengst van het Jeu de Boules toernooi van 8 september bekendmaken en overhandigen aan de Stichting Living with Hope.

Living with Hope is het patiëntenplatform voor alle mensen met alvleesklierkanker en hun naasten. De cheque werd in ontvangst genomen Hannelore Rosenkotter, bestuurslid van de Stichting en Rotarian Sako Zeverijn, die zelf alvleesklierkanker heeft en bijzonder actief is in de stichting. Na het bekendmaken van de opbrengst van € 940,00 heeft één van de aanwezigen het bedrag spontaan afgerond op €1000,00.

Living with Hope organiseert op zaterdag 23 november in het Academiegebouw in Utrecht een landelijke patiëntendag voor patiënten met alvleesklierkanker.

Ook mensen die met deze ziekte te maken hebben of gehad hebben zijn welkom. Aanmelden kan op www.livingwithhope.nl.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225563&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225561&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>