Bouwverkeer op gang richting oude ASC-terrein | Oegstgeester Courant
Logo oegstgeestercourant.nl
Foto: Wil van Elk
Wonen

Bouwverkeer op gang richting oude ASC-terrein

Hoewel het was aangekondigd dat er bij de start van bebouwing van het voormalige ASC-terrein bouwverkeer via de Prinsenlaan en Emmaplein zou gaan rijden, was het maandag 4 februari toch even schrikken toen het eerste zware verkeer door de straat reed. De voorbereiding voor het bouwen van Park Duivenvoorde zijn gestart.

De komende drie weken wordt een begin gemaakt met het bouwrijp maken van het voormalige sportterrein aan de Van Duivenvoordestraat. De tribune wordt gesloopt, lichtmasten en hekken en het kunstgras worden verwijderd. De tribune kan pas worden gesloopt als het asbest is verwijderd door een specialistisch bedrijf. Via de aangekondigde route Prinsenlaan, Emmaplein en Spaargarenstraat zijn rijplaten, materiaalcontainer, bouwkeet en een rupsgraafmachine aangevoerd. Een aantal parkeerplaatsen voor omwonenden zijn verlegd.

De gemeente Oegstgeest merkte op: "Bewoners in de omgeving van het bouwterrein hebben vorige week een brief ontvangen van de projectontwikkelaar. In deze brief stonden de route voor het werkverkeer per 1 februari en de nadere verkeersmaatregelen genoemd. Mochten er toch onduidelijkheden of vragen zijn, dan zijn de ontwikkelaar en gemeente altijd bereid een toelichting te geven, bijvoorbeeld tijdens een wekelijks inloopspreekuur. Het beperken van overlast voor omwonenden is voor gemeente en ontwikkelaar een belangrijk punt van aandacht". (Wil van Elk)

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225563&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225561&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>