Afbeelding

Oegstgeester Golfclub in actie voor Hulphond

Algemeen

Ieder jaar organiseert Golfclub Oegstgeest The Grand Match, een gezamenlijk opa en oma senioren toernooi en traditiegetrouw gaat de opbrengst naar een goed doel. Zo ook dit jaar: Pieter Blickman mocht namens Stichting Hulphond Nederland een prachtige bijdrage van €1.200,- in ontvangst nemen.

De donatie wordt besteed aan de opleiding en inzet van een therapie-hulphond voor jongeren met een geestelijke zorgvraag. Honderdduizenden kinderen in Nederland zijn onzeker, worden gepest, hebben ontwikkelingsachterstanden of andere geestelijke zorgvragen.
Met de inzet van speciaal getrainde therapie-hulphonden begeleiden de therapeuten van Hulphond Nederland deze kinderen en bieden ze handvatten om weer volwaardig onderdeel te zijn van de maatschappij. De stichting is volledig afhankelijk van giften en donaties dus de bijdrage van Golfclub Oegstgeest was meer dan welkom.

Voor meer informatie kijk op www.hulphond.nl, ook over de Week van de Schooiers van 4 tot en met 10 oktober. (’Schooien, voor één keer mag het!’) 

Uit de krant

Uit de krant