ASC: met weemoed over het oude terrein | Oegstgeester Courant
Logo oegstgeestercourant.nl
Foto: Wil van Elk
Wonen

ASC: met weemoed over het oude terrein

  Sport

Nog even een rondje lopen over het terrein. Met weemoed terugdenken aan een mooi stukje voetbalgeschiedenis. Nog een keer een blik op de tribune, ook al staan alleen nog de letters A en S op de zijmuur.

Van de overige bebouwing is alleen nog de fundering te zien. Met vaardige hand bestuurt de machinist zijn rupsgraafmachine waarvoor hij diverse hulpstukken klaar heeft staan om sloopafval te kunnen sorteren en te laten afvoeren met vrachtwagens. Nog een keer een selfie voor de restanten van de tribune. Hierna volgt de bouw van het nieuwe wijkje Park Duivenvoorde in een oude buurt. Het bouwverkeer volgt een speciale route via de Prinsenlaan en Emmaplein.

Wateroverlast

Met het graven van een sloot wordt hopelijk de waterhuishouding in de wijk verbeterd. Nu is er bij hevige regenval regelmatig wateroverlast en lopen kelders onder water. De grote boom achter de tribune laat de sloper met rust.
(Wil van Elk)

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225563&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225561&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>