Bijdragen Roelant Oltmans Fonds in feestelijke bijeenkomst uitgereikt | Oegstgeester Courant
Logo oegstgeestercourant.nl
Foto: Wil van Elk

Bijdragen Roelant Oltmans Fonds in feestelijke bijeenkomst uitgereikt

  Sport

Het Roelant Oltmans Fonds reikte op woensdag 19 december in het clubhuis van de Leidsche en Oegstgeester Hockey Club (LOHC) voor de 22ste keer bijdragen uit aan jeugdige sporters/verenigingen. Heel toevallig waren het 22 bijdragen.

Roelant Oltmans, de naamgever van het fonds, was sinds een dag weer in Nederland. Hij is, na het hoofdtrainerschap in Pakistan, coach van het herenelftal van Maleisië.

Hij haalde een voor een de 22 kandidaten naar voren en hield een praatje over hun sportieve prestaties. Soms met bemoedigende woorden als het niet liep zoals het moest bij kampioenschappen en bij blessures. "Geniet van de pieken!"

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225563&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225561&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>