Jan-Willem Bom, Rob Heemskerk, Aad van der Burg en Rick Heemskerk op de plek waar de Poldercross dit jaar zal starten. | Foto Wil van Elk
Jan-Willem Bom, Rob Heemskerk, Aad van der Burg en Rick Heemskerk op de plek waar de Poldercross dit jaar zal starten. | Foto Wil van Elk Foto: Wil van Elk

Poldercross vrijdag 29 juni: start op parkeerterrein Groene Kerkje

Sport

Henk Heemskerk lost op vrijdag 29 juni om 19.30 uur het startschot van de Oegstgeester Poldercross op het parkeerterrein bij het Groene Kerkje.

Daar zullen vele honderden sportievelingen op weg gaan voor een heuse prutrace door de Elsgeesterpolder. De start is dit jaar dus niet zoals gebruikelijk bij de veiling Royal Flora Holland.

Deelname aan de Poldercross kost €6,00. Bandjes kunnen worden gekocht bij Rob Heemskerk bij de snackbar op het Boerhaaveplein, of bij de start.

De Mexicano's zorgen onderweg voor de muzikale ondersteuning van de lopers.

Midzomeravondfeest

Na de prutrace en de prijsuitreiking wordt het genieten bij het Midzomeravondfeest op het Boerhaaveplein van 20.30 tot 01.00 uur. Op het draaien drie verschillende Dj's: Pieter Walvaart (DJ Double U) Chris Schollaardt (DJ Disco Chrisco) van Café de Gouwe en Puur Classics DJ Team, de lekkerste muziek.

Uit de krant

Uit de krant