Hennepkwekerij aangetroffen in Bloemenbuurt | Oegstgeester Courant
Logo oegstgeestercourant.nl
Hennepplanten.
Hennepplanten. (Foto: pixabay)

Hennepkwekerij aangetroffen in Bloemenbuurt

  Politie

Tijdens een surveillance controleerden agenten op woensdagmorgen (17 januari) een auto waarvan de bestuurder bleek te rijden terwijl zijn rijbewijs ongeldig was verklaard.

Toen er verder onderzoek werd gedaan naar deze bestuurder, ontstond het vermoeden dat er mogelijk een hennepkwekerij in zijn woning aanwezig was. Via de hulpofficier van justitie kreeg de politie toestemming om een kijkje in de woning te nemen.

Eenmaal binnen troffen de agenten inderdaad een hennepkwekerij aan. De kwekerij werd leeg geruimd door een gespecialiseerd bedrijf.

De bestuurder wordt nu niet alleen verdacht van het rijden met een ongeldig verklaard rijbewijs, maar ook van het telen van hennep, aldus de Politie Leiden Noord op Facebook.
"In de Bloemenbuurt kan aardig wat tot bloei komen", schreef burgemeester Emile Jaensch daaronder. "Goed dat de hennepkwekerij vandaag in die buurt is ontmanteld."

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225563&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225561&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>