Logo oegstgeestercourant.nl
<p>Voorafgaand aan de bedrijfsbezoeken gingen de oud-raadsleden, -wethouders en -burgemeesters op de foto. |&nbsp;</p>

Voorafgaand aan de bedrijfsbezoeken gingen de oud-raadsleden, -wethouders en -burgemeesters op de foto. | 

(Foto: Arend Jan Hermsen)

Oegstgeester oud-politici bezoeken De Boeg

Zo’n vijftig oud-raadleden, oud-wethouders en oud-burgemeesters kwamen op vrijdag 24 september naar bedrijventerrein De Boeg voor een goed georganiseerde rondleiding met een hoog reünie-gehalte. Organisator van de middag was de Stichting oud-raads- en collegeleden Oegstgeest.

De doelen van deze stichting zijn enerzijds het bieden van een ontmoetingsplek voor hen die een deel van hun leven hebben gewijd aan de publieke zaak, en anderzijds het creëren van een bestuurlijk reservoir met kennis en kunde voor gemeente en verenigingen. Een van de initiatieven is het op verzoek van Dorpsmarketing verder op de kaart zetten van Oegstgeest als schrijversdorp.

De oud-politici brachten vrijdag een bezoek aan Transport Keijzer Warmond BV, Noordman Hout en Tacx. Vooral dit laatste bedrijf, waar onder andere fitness-fietsen geproduceerd worden, maakte veel indruk. Tacx is inmiddels wereldleider en is in een paar jaar gegroeid van 200 naar meer dan 650 medewerkers. Aan het eind van de middag werd bij De Bosrand gezellig nagepraat.

Meer berichten