WHEN-O-WHERE in Oegstgeest
Logo oegstgeestercourant.nl
Foto:

WHEN-O-WHERE in Oegstgeest

Lokale ondernemers hebben sinds kort de mogelijkheid om hun aanbod ‘last minute’ te plaatsen op een nieuw uniek ‘experience platform’. Door het simpelweg downloaden van een app kunnen consumenten in één oogopslag zien waar en wanneer welk actueel aanbod voor hen beschikbaar is.
Dit via het nieuwe platform WHEN-O-WHERE (www.whenowhere.com)

Ook in Oegstgeest wordt net als in de regio, dit nieuwe platform geïntroduceerd. Dorpsmarketing Oegstgeest denkt dat dit nieuwe mogelijkheden voor de ondernemers kan bieden, juist in deze Corona tijd, om aanbiedingen onder de aandacht van de consumenten te brengen. Diverse ondernemers hebben al toegezegd gebruik te zullen maken van het nieuwe platform, waaronder de Rijnlandse Boekhandel aan de Lange Voort.

Mede-initiatiefnemer Jasper van Tintelen noemt het ‘een licht in de corona-duisternis’. “Het biedt ondernemers de mogelijkheid om op een eenvoudige wijze extra klandizie en omzet binnen te halen en stelt consumenten in staat om uit een breed overzicht van het actuele aanbod te kiezen.” De app WHEN-O-WHERE is gratis te downloaden via de App Store en via de Google Play Store. WHEN-O-WHERE is ontwikkeld om met name lokale ondernemers een handvat te bieden om de huidige crisis door te komen en waarvan ze ook ná de crisis nog volop profijt van kunnen trekken.


Gert Jan Parlevliet, andere initiatiefnemer met ambitie zegt: ”Onze missie is ondernemers en consumenten wereldwijd van een ‘experience platform’ te voorzien, die waar en wanneer inspeelt op de wens van het moment.”

Voor meer informatie: www.whenowhere.com of mail naar info@whenowhere.

Meer berichten