Sagara's varen uit! | Oegstgeester Courant
Logo oegstgeestercourant.nl
Foto:

Sagara's varen uit!

Het is even wennen, maar eindelijk kunnen alle speltakken van de Sagara Satrya's weer hun opkomsten draaien. Vanwege de corona maatregelen in aangepaste vorm natuurlijk.
Zo kunnen de Bevers (5 tot 7 jaar) sinds vorige week weer samen spelen op het veld. Dit gebeurt onder toeziend oog van de leiding die netjes anderhalve meter afstand houdt. De Bevers zijn begonnen aan een insigne over natuur en buiten zijn, waarbij ze iedere week voor een nieuwe uitdaging staan.
Ook de welpen (7 tot 11 jaar) zijn vorige week weer gestart en waren blij elkaar te zien. Ze vertelden al hun verhalen over de dingen die zij in de afgelopen tijd hebben meegemaakt en speelden spellen met het thema 'boten'. Ook hebben zij alweer nieuwe knopen geleerd.
De junioren (11 tot 13 jaar) hebben hun eerste opkomst gevuld met landspellen waarbij de kinderen zelf ook anderhalve meter afstand van elkaar konden houden. Omdat een deel van de junioren al ouder is dan 12 jaar moeten zij zich aan deze regel houden. Binnenkort gaan ze weer het water op om te leren zeilen.
Deze week gingen de zeeverkenners (13 tot 16 jaar), na het laatste beetje onderhoud, ook eindelijk weer op pad. Met twee man per lelievlet mochten zij de Kaag op. De groep was opgesplitst zodat iedereen kon zeilen, maar de afstand ook bewaard bleef. Iets later dan gepland hebben de zeeverkenners, met een beetje zon en goede zeilwind, een heerlijke eerste zeildag gehad.

De leiding is blij om iedereen weer te zien en verzorgt ook de aankomende weken een spetterend corona-proof programma.

Interesse in onze activiteiten? Kijk op:
www.sagara.nl

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225563&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225561&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>