Logo oegstgeestercourant.nl
Dankzij de inzet van tientallen enthousiaste vrijwilligers is het mogelijk om de Kindervakantieweek in Oegstgeest te verzorgen. Aanmelden is voor leiding nog mogelijk via www.st-evenementen.nl of 071-5171540.
Dankzij de inzet van tientallen enthousiaste vrijwilligers is het mogelijk om de Kindervakantieweek in Oegstgeest te verzorgen. Aanmelden is voor leiding nog mogelijk via www.st-evenementen.nl of 071-5171540. (Foto: Frank & Linda)

Voorbereidingen KIVA in volle gang - Extra leiding van harte welkom

Terwijl de schoolzomervakantie inmiddels begonnen is, wordt er door een aantal enthousiaste vrijwilligers keihard gewerkt aan de voorbereidingen voor de 47ste editie van de Oegstgeester Kindervakantieweek. Met als thema KIVA-kids' got talent belooft het dit jaar een schitterende KIVA-week te worden, waarbij de kinderen met volle teugen kunnen genieten van een afwisselend programma. Vrijwilligers die zich nog als leiding willen aanmelden zijn van harte welkom.


KIVA-kids' got talent!Zoals het thema van de KIVA al doet vermoeden, wordt er dit jaar gekeken hoe talentvol de kinderen zijn. Op allerlei terreinen kunnen de kinderen laten zien wat zij in hun mars hebben. Er zijn diverse verrassende nieuwe programmaonderdelen, maar ook de vertrouwde spelactiviteiten zin in het KIVA-programma van dit jaar opgenomen.


Afwisselend programma

Na de eerste kennismaking met tussen de kinderen en de leiding worden op diverse locaties in Oegstgeest leuke spelactiviteiten gedaan. Mogelijk is er ook deze dag al een bijzondere afsluiting.
Dinsdag belooft een swingende dag te worden waarbij de kids hun muzikale talenten kunnen tonen. Ook zijn er vreemde figuren in Oegstgeest te vinden en is er na een bijzonder opdrachtenspel een bijzonder straattheater.
Woensdag wordt een spetterend bezoek gebracht aan Zwembad Poelmeer en zijn er bijzondere attracties op het Evenemententerrein aan de Lijtweg.
Op donderdag mag natuurlijk de traditionele dagtrip naar Familiepark Drievliet niet ontbreken en staat er voor 's avonds de swingende Mega Party KIVA Disco gepland.
Na de spelenkermis op de vrijdagochtend mogen bij voldoende brandweerbegeleiding de kinderen bij de dit jaar jubilerende brandweer zelf de slang ter hand nemen en wordt KIVA 2019 's middags afgesloten met een schitterende theateract en een ongetwijfeld weer drukbezochte afsluiting op de Lijtweg.
De Oegstgeester Kindervakantieweek is uiteraard alleen mogelijk dankzij de inzet van tientallen enthousiaste vrijwilligers.


Aanmelden leiding
Aanmelden voor de KIVA is voor kinderen dit jaar helaas niet meer mogelijk, maar voor enthousiaste leiding is er op dit moment nog wel plek: Wie het nog leuk vindt om als leiding zijn/haar steentje bij te dragen aan deze vakantieweek kan zich aanmelden via het leiding-gedeelte op de website van de Stichting Evenementen: www.st-evenementen.nl of telefonisch via 071-5171540.
 

Meer berichten