Open dag Volksuniversiteit Oegstgeest Lange Voort | Oegstgeester Courant
Logo oegstgeestercourant.nl
Foto: Willemien Timmers

Open dag Volksuniversiteit Oegstgeest Lange Voort

Zaterdag 15 juni van 11.00 uur tot 13.00 uur kan iedereen inspiratie op komen doen tijdens de open dag van de Volksuniversiteit Oegstgeest. Medewerkers en docenten laten bezoekers kennismaken met het vernieuwde aanbod.

Het programma van seizoen 2019-2020 is bijna rond. Het is de Volksuniversiteit weer gelukt om een mooi programma neer te zetten met tal van nieuwe cursussen, workshops en lezingen onder andere op het gebied van NT2, Frans, Spaans, Bridge, Digitale Vaardigheden, Filosofie , Psychologie, Patchwork, Boetseren en nog veel meer. Daarnaast zitten ook de succesvolle cursussen van vorig jaar nog in het aanbod.

Inschrijven kan nu al op de vernieuwde website van de Volksuniversiteit www.bibliotheekbollenstreek.nl/volksunversiteit. Daar vindt men tevens het gehele aanbod. Wees er snel bij want vol is vol. Inschrijven kan ook tijdens de open dag. Er is dan een groot aantal docenten aanwezig om geïnteresseerden te informeren en om alle vragen te beantwoorden.

In de maand juni krijgen nieuwe leden van de Bibliotheek Oegstgeest korting op een van de activiteiten van de Volksuniversiteit Oegstgeest. Inschrijven kan bij de servicebalie. Deze actie geldt niet voor online aanmeldingen.


15 juni • 11.00 - 13.00 uur • Volksuniversiteit Oegstgeest, Lange Voort 2U, Oegstgeest

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225563&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225561&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>