Afbeelding

PVOO-leden genieten van Haringparty

Algemeen

Op dinsdag 19 juni heeft het Platform Voor ondernemers Oegstgeest de inmiddels tot traditie verheven jaarlijkse Haringparty gehouden in de tuin van kasteel Oud-Poelgeest. Dit evenement heeft in het jaarprogramma van PVOO een vaste plek veroverd.

Nieuw bij PVOO is degene die een toespraak hield. Reden: er is sinds 5 april dit jaar een nieuwe voorzitter aangetreden. Mark Cremers heeft, na jaren van grote inzet, de voorzittershamer overgedragen aan Paul Jansen.

Jansen is ondernemer. Zijn onderneming 'Planning Vision' richt zich op lifestyle financial planning. Verduidelijkt: "Voor mijn cliënten ben ik de financiële huisarts." Daarnaast is Paul bij LOHC ook mede-Praesidium-lid van 'Heeren'73'; "De oudste trimmersclub ter wereld met leden tussen 45 en 90 jaar", voegt hij toe.


"Allereerst hartelijk dank aan Visgilde Hugo van der Meij en zijn serveersters voor het wederom verzorgen van de innerlijke mens met de traditionele smakelijke nieuwe haring. Ieder jaar is dat weer een feest. Pieter Walvaart van Double U Productions, bedankt voor de muzikale omlijsting en Jan Willem Besselink voor het beschikbaar stellen van deze geweldige locatie", prees Paul. Hij overhandigde Hugo van der Meij en Pieter Walvaart bloemen. "Voor jullie echtgenotes", grapte hij.


Kakelen – makelen – schakelen
Paul memoreerde dat het bestuur van het PVOO een brainstormsessie heeft gehouden in mei. "Hierin hebben wij als bestuur onze missie en visie beschreven. Onze missie is ondernemers met elkaar verbinden Na de zomer delen we onze visie met jullie. Meer regionaal samenwerken zal daarvan onderdeel vormen", stelt hij in het vooruitzicht. Hij sloot af met het juist genoemd motto van drie woorden dat hij vernam tijdens een overleg met voorzitters van de regionale ondernemersverenigingen en basis zou moeten zijn voor de ondernemersbijeenkomsten: kakelen - makelen – schakelen. Deze drie termen vormen vertaling naar: kennis delen – vertrouwen creëren – samenwerken. Fundamenten voor zinvolle ontmoetingen.


Daarna begon het samenzijn; positief omlijst door de smakelijke Hollandse Nieuwe. De entourage met het historische kasteel op de achtergrond, het licht van de zonnestralen tussen de bomen, de sfeervolle muziek van Double U Productions en de klanken van saxofonist Saxi Louis en Jack Manuputty op de percussie completeerden een perfecte harmonie die nadrukkelijk bijdroeg aan de ongedwongen en gemoedelijke sfeer tijdens deze bijeenkomst.

(Wim van Tuijl)

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Uit de krant

Uit de krant