Kees-Jan te Nijenhuis van Electro World overhandigt de Smart tv aan het Dorpscentrum. | Foto Willemien Timmers
Kees-Jan te Nijenhuis van Electro World overhandigt de Smart tv aan het Dorpscentrum. | Foto Willemien Timmers

Gezellige Nieuwjaarsreceptie Dorpscentrum in teken verbouwing

Algemeen

- Elektro World verrast vrijwilligers met 49" Smart tv

Dit jaar wordt begonnen met de renovatie van Dorpscentrum Oegstgeest. Daarbij werd afgelopen vrijdag, tijdens de nieuwjaarsreceptie, uitgebreid stilgestaan.

De bijeenkomst begon feestelijk, en voor de vrijwilligers van het Dorpscentrum verrassend, met de overhandiging van een prachtige 49" Samsung Smart tv door Kees-Jan te Nijenhuis van de firma Electro World Oegstgeest. "Tijdens de wensweken in onze zaak konden klanten een wens doen voor een ander die ze iets moois gunden. Zeer regelmatig kwam daarbij het Dorpscentrum voorbij omdat men zo blij is met de warme ontmoetingsplek die vrijwilligers hier creëren." Pieter Hellinga nam de televisie dankbaar in ontvangst.

"We hebben reden voor optimisme", sprak Hellinga in zijn Nieuwjaarsspeech. "De organisatie staat als een huis, en we kunnen onszelf inmiddels goed bedruipen. We kunnen gaan investeren in dit vijftig jaar oude shabby gebouw."

Architect Marcel van Dijk nam de bezoekers mee in een 3D-presentatie van het Dorpscentrum zoals het eruit moet gaan zien. "Dit centrum moet een plek zijn waar men zich welkom voelt. Door twee assen in het gebouw worden ruimten met elkaar verbonden, en wordt het geheel lichter."
Met name de verbouwing en verbreding van de hal zal een positief effect hebben op de beleving van het gebouw. "Vanuit de hal kun je straks bij binnenkomst direct links en rechts de ruimtes zien, en ook het terras aan de achterzijde."

"In het totaal zal er zo'n 750.000 euro worden geïnvesteerd", liet Pieter Hellinga weten. "We geloven dat dat zeker de moeite waard is, omdat we een echt gemeenschapscentrum willen zijn."
Via fondsen, particulieren en wellicht ook via de gemeente zal dit bedrag bij elkaar moeten worden gebracht.

(Willemien Timmers)

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Uit de krant

Uit de krant