De dank-je-wel-ontvangst van alle vrijwilligers en bestuursleden van het CFO op 24 oktober. | Foto PR
De dank-je-wel-ontvangst van alle vrijwilligers en bestuursleden van het CFO op 24 oktober. | Foto PR

Cultuurfonds Oegstgeest bedankt vrijwilligers

Algemeen Kort nieuws

cultuur ♦ Met een feestelijke borrel heeft Cultuurfonds Oegstgeest op 24 oktober alle vrijwilligers bedankt die zich belangeloos en met hart en ziel hebben ingezet voor het Cultuurfonds Lentefestival op 15 mei.

Als blijvend aandenken kreeg ieder bovendien twee cd's van Oegstgeester bodem, Overpeinzingen 2 van componiste Rita Hijmans, en Bink, easy when you know how.
Hans Ludo van Mierlo, Henk Visser en Saskia Baatenburg de Jong (niet op de foto) vormden de jury voor de eerste Cultuurprijs Oegstgeest die is gewonnen door Bink.
Anne Plaizier, Colinda Heemstra en Corien van der Zalm hebben zich enthousiast bezig gehouden met de vrijwel professionele programmering en organisatie van het festival: het trok, ondanks de zeldzame kou voor een eerste Pinksterdag, zo'n 500 mensen.


Jan-Willem Besselink stelde het kasteel en het park van Oud-Poelgeest voor het festival beschikbaar en Nenke van Wermeskerken ontwierp en begeleidde de banner, het affiche en programmaboekje.
Verder op de foto: René de Jong, namens Rabobank Leiden-Katwijk bestuurslid van Cultuurfonds Oegst­geest, tot Jan van Egmond hem opvolgde. Gastheer en -vrouw Tim en Els Timmers en uiteraard het bestuur van Cultuurfonds Oegst­geest, Jetteke Bolten, Linda van de Oudeweetering, Erik Greebe, Margriet Lugt en Jan van Egmond. (CFO zoekt versterking voor PR: voorzitter@cultuurfondsoegstgeest.nl)

Uit de krant

Uit de krant