Afbeelding

G-hockey team Team van het Jaar

Sport

Na een spannende wedstrijd verzamelden de spelers van het G-hockey team zich in de middag van 24 september samen met ouders en familieleden in het LOHC-clubhuis voor de onthulling van hun Team van het Jaar-foto. Tijdens de ALV in juni was al stilgestaan bij het Team van het Jaar 2021-2022: het G-hockey team. Een groep super enthousiaste hockeyers die ieder op eigen niveau en samen met elkaar wekelijks met veel enthousiasme hard trainen én bijna elke zaterdag een wedstrijd spelen tegen teams in de (verre) regio.

Het team werd toegesproken door het bestuurslid junioren en door de voorzitter, waarna de prachtige ‘Team van het Jaar-foto werd onthuld. Ook was er aandacht voor de coach van het team, Nynke Schulpen, die van de ouders een afdruk van de foto ontving. Na de onthulling van de foto vierden de spelers een feestje, al dansend op de muziek uit hun eigen boxjes.

Het G-team bestaat uit 12 spelers van verschillende leeftijden, vanaf 8 jaar. Er is altijd plek voor meer spelers. Informatie verkrijgbaar via secretaris@lohc.nl.

Uit de krant

Uit de krant