ASC-jeugdopleiding opstap naar ADO | Oegstgeester Courant
Logo oegstgeestercourant.nl
Femke Potjewijd gaat spelen voor ADO O17-1.
Femke Potjewijd gaat spelen voor ADO O17-1. (Foto: )

ASC-jeugdopleiding opstap naar ADO

  Sport

Zoals meerdere jeugdspelers van voetbalclub ASC de overstap hebben gemaakt naar een jeugdopleiding van een profclub zoals ADO en AJAX, gaat nu ook de wens in vervulling voor Femke Potjewijd, want zij zal komend seizoen uitkomen voor ADO O17-1.

Rob Gieben, Hoofd jeugdopleiding ASC: “Haar promotie is een felicitatie waard. Voor de intreding van het Coronavirus was Femke bezig aan een sterk seizoen als eerstejaars B-speelster in ASC O16-1, dus in haar eigen leeftijdscategorie en deed ze zeker niet onder voor de jongens.”

Gieben verder: “Naast haar voetballende kwaliteiten en goede mentaliteit heb ik haar leren kennen als een slimme meid die weet wat ze wil én met beide benen op de grond staat. Belangrijk dat ze de komende jaren een goede balans weet te vinden tussen studie en het voetbal, maar daar kan ADO ongetwijfeld een belangrijke rol in spelen. We wensen Femke héél veel plezier en succes en we blijven haar zeker volgen.”

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225563&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225561&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>