Mix-team OLTC boekt klinkende overwinning | Oegstgeester Courant
Logo oegstgeestercourant.nl
Marente Sybesma uit Team Mix 1.
Marente Sybesma uit Team Mix 1. (Foto: )

Mix-team OLTC boekt klinkende overwinning

  Sport

Het Mix-team van de tennissers van OLTC boekte afgelopen zondag haar eerste overwinning.

Vierhoven werd met 6-2 verslagen. Benjamin van het team Marente Sybesma speelde de eerste dames single en won knap met 7-6 en 6-4. Stijn de Mooy won ook keurig zijn single en de nieuwe kopman Romano Frantzen won zoals verwacht ook zijn single. Alleen de damesdubbel werd nog verloren en de rest van de partijen werden gewonnen. Een goed begin.
Heren 1 speelde thuis en kwamen 2-2 uit singles. Aanvoerder Julian Vandenbussche gaf het goede voorbeeld en won keurig. Nieuwkomer Timo van der Geest speelde een mooie wedstrijd en kwam helaas net te kort in de derde set, maar zat er zeer dichtbij. Roeland van Dijk won vrij makkelijk en Michiel Greidanus verloor zijn single. Beide herendubbels werden verloren en zo was de eindstand 2-4. Jammer want er had meer ingezeten.
Dames 1 speelde haar eerste wedstrijd in de Hoofdklasse en deden dat niet onverdienstelijk.
Uit in Groningen speelde zij 3-3 tegen de Creamcrackers. Nieuwkomer Imke Vasen won netjes haar single en liet zien dat zij een aanwinst voor het team is. Niet alleen qua prestaties maar ook qua gezelligheid.
Mix 2 kwam 3-1 voor uit de singles, maar verloor daarna de beide dubbels en mix partijen, waardoor Iduna met 5-3 won.
Heren 2 kwam met 2-2 uit de singles maar verloor daarna beide dubbels tegen het sterke Roomburg.
Mix 1 bij de jeugd zorgde voor het beste resultaat van de dag. Zij spelen in de Hoofdklasse en ontvingen thuis Almere. Zij wonnen met 8-0, maar moesten hier hard voor werken. Leuke partijen om te zien van dit team dat barst van het talent.


Komende week spelen de volgende teams op OLTC
Mix 1 tegen Dash'35
Mix 2 tegen Thor de Bataaf
Dames 1 tegen Nootdorp
Kom gezellig krijgen en de toppers aanmoedigen. De bar is open en heeft zondag een uitstekende daghap.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225563&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225561&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>