Jumbo's Oegstgeest trappen voetbalplaatjesactie af | Oegstgeester Courant
Logo oegstgeestercourant.nl
Vertegenwoordigers van beide Oegstgeester voetbalclubs samen met bedrijfsleiders Rien de Haas en Bjorn Sierra. | Foto Lichtenbeldfotografie
Vertegenwoordigers van beide Oegstgeester voetbalclubs samen met bedrijfsleiders Rien de Haas en Bjorn Sierra. | Foto Lichtenbeldfotografie (Foto: Paul Lichtenbeld)

Jumbo's Oegstgeest trappen voetbalplaatjesactie af

  Sport

Op zaterdag 29 december is de Jumbo-voetbalplaatjesactie van start gegaan bij beide Jumbo's in Oegstgeest. Bij deze actie kunnen de klanten plaatjes sparen van de spelers van beide Oegstgeester voetbalclubs: FC Oegstgeest en ASC.

De officiële aftrap werd gedaan door Rien de Haas (bedrijfsleider van Jumbo Peter de Jong – Lange Voort) en Bjorn Sierra (bedrijfsleider Jumbo Oegstgeest Rustenburgerpad) samen met vertegenwoordigers van beide voetbalclubs.
Hierna zijn de gepersonaliseerde verzamelalbums door vrijwilligers van de clubs uitgedeeld aan de leden/teamleiders van de clubs.
In tegenstelling tot een eerdere plaatjesactie, waarbij de plaatjes alleen gespaard konden worden bij Jumbo Peter de Jong aan de Lange Voort, kan dit nu ook bij Jumbo Rustenburgerpad (Oegstgeest aan de Rijn).
Gedurende de actieperiode ontvangen klanten bij iedere vijftien euro aan boodschappen een setje met plaatjes. Daarnaast zijn er iedere week een aantal producten waarbij een extra setje wordt weggegeven en waarmee je het album nog sneller vol kunt krijgen. De actie eindigt op vrijdag 22 februari.
Als afsluiting van de actie zal er ook nog een ruilbeurs georganiseerd worden om iedereen in de gelegenheid te stellen zijn of haar verzamelalbum compleet te maken.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225563&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225561&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>