Overgangsklasse: Heren LOHC gelijk tegen Helmond | Oegstgeester Courant
Logo oegstgeestercourant.nl
Leiden groeide in de wedstrijd. | Foto Ed Patijn
Leiden groeide in de wedstrijd. | Foto Ed Patijn (Foto: Ed Patijn)

Overgangsklasse: Heren LOHC gelijk tegen Helmond

  Sport

Er gebeurde dit weekend weer van alles in de Overgangsklasse bij de hockeyheren. Zo boekte Alecto de eerste overwinning en Ring Pass juist de eerste nederlaag van het seizoen.

Een slechte start voor LOHC tegen koploper Helmond. Binnen de minuut was het raak en dus leek het een zware middag te worden voor de ploeg van Peter Kalsterman. Niet was minder waar, want Leiden groeide in de wedstrijd. Tocht lukte het de ploeg uit Oegstgeest, die meerdere kansen en corners afdwong, pas in de tweede helft gelijk te maken. Lars Barkmeijer was trefzeker en maakte de laatste treffer van de middag.

Peter Kalsterman: "We groeiden na de tegentreffer in de wedstrijd en hadden het eigenlijk af moeten maken. Heel erg jammer, maar het veldspel stemde tot tevredenheid."

Helmond H1 – LOHC H1 1-1 (1-0 Helmond, 1-1 Barkmeijer)

bron: hockeydenhaagleiden.nl

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225563&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225561&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>