De winnaars van het Fiks-schutterstoernooi. | Foto PR
De winnaars van het Fiks-schutterstoernooi. | Foto PR Foto: PR

Veel belangstelling voor jaarlijks schutterstoernooi Fiks

Sport

Op Hemelvaartsdag heeft korfbalvereniging Fiks het schutterstoernooi gehouden; een jaarlijkse traditie. Het evenement, dat ook deelnemers van korfbalverenigingen in de regio trekt, was opnieuw volgeboekt. In totaal konden 48 duo's meedoen.

Geholpen door het gunstige weer was het geheel wederom een groot succes, waarop de organisatoren, Rick van der Kraan en Daan Merkestein met een goed gevoel op kunnen terugkijken. Na de voorrondes, kwart- en halve finales streden Jan Anholts met Michelle Rozebroek tegen Richelle de Mooij en Ferry Jansen om de wisseltrofee. Laatstgenoemd duo pakte de hoofdprijs. Ferry Jansen is één van de dragende spelers van Sporting Trigon.

Daarnaast werd ook het strafworpentoernooi gehouden. Hierin won Miquel van Welzen van Daan Merkestein. Op bijgaande foto zijn alle prijswinnaars van 2018 op beeld vereeuwigd. Voorafgaand aan de prijsuitreiking had de organisatie allen die veel assistentie hadden verleend aan het welslagen van deze dag, naar voren geroepen en hen nadrukkelijk bedankt. Aansluitend op de prijsuitreiking volgde de sparerib barbecue op het terras.

Uit de krant

Uit de krant