Logo oegstgeestercourant.nl
De gemeente Oegstgeest plaatst voor een periode van vijftien maanden twee lokalen als tijdelijke huisvesting voor basisschool Het Dok in Nieuw-Rhijngeest. | Archieffoto Willemien Timmers
De gemeente Oegstgeest plaatst voor een periode van vijftien maanden twee lokalen als tijdelijke huisvesting voor basisschool Het Dok in Nieuw-Rhijngeest. | Archieffoto Willemien Timmers (Foto: )

Twee tijdelijke lokalen voor basisschool Het Dok

  Onderwijs

De gemeente Oegstgeest plaatst voor een periode van vijftien maanden twee lokalen als tijdelijke huisvesting voor basisschool Het Dok in Nieuw-Rhijngeest.

Deze lokalen worden in september, met ingang van het nieuwe schooljaar, in gebruik genomen. Basisschool Het Dok heeft hiervoor een spoedaanvraag ingediend.

Het gemeentebestuur mag 2.850.000 euro uitgeven voor de uitbreiding van de huisvesting, zo werd kortgeleden besloten. De kosten zullen hierbij niet ophouden. De echt noodzakelijke extra zaken gaan nog eens 150.000 euro kosten.

De tijdelijke huisvesting blijft staan tot de uitbreiding van het Dok is gerealiseerd. Naar verwachting wordt de nieuwbouw van de school in het derde kwartaal 2020 opgeleverd.

Meer berichten