StringWood Festival | Oegstgeester Courant
Logo oegstgeestercourant.nl
Het StringWood Ensemble houdt een klassiek festival in het laatste weekend van februari. | Foto: Arthur Schoonenberg
Het StringWood Ensemble houdt een klassiek festival in het laatste weekend van februari. | Foto: Arthur Schoonenberg (Foto: )

StringWood Festival

  Cultuur

De in Oegstgeest geboren en getogen violiste Eva de Vries organiseert samen met de Stichting Kattekse CultUren en andere musici uit haar ensemble genaamd het StringWood Ensemble, het StringWood Festival van 27 tot 29 februari in de Open Hof Kerk in Katwijk aan den Rijn.

Dit mini-festival heeft veel te bieden heeft aan zowel klassieke muziekfanaten als ongeoefende luisteraars. In een ontspannen sfeer worden de bezoekers meegevoerd door prachtige muziek en maken zij kennis met thematisch opgezette concerten. Het StringWood Ensemble heeft als doelstelling met dit festival het lokale publiek op een andere manier in aanraking te brengen met klassiek muziek, en bestaat uit jonge, getalenteerde musici afgestudeerd aan de meest prestigieuze conservatoria van Europa.
Kaarten, vanaf €5,-, zijn te bestellen op www.ohckatwijk.nl of aan de deur.

De Openhof Kerk, Rijnstraat 18, 2223 EE Katwijk • Donderdag 27 februari 19.00 uur, vrijdag 28 februari 16.00 uur kinderconcert, zaterdag 29 februari 10.30 uur en 19.00 uur.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225563&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225561&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>