Logo oegstgeestercourant.nl
Ezel & Leeuw kwijt in de tijd wordt gespeeld door Het Marnicktheater.
Ezel & Leeuw kwijt in de tijd wordt gespeeld door Het Marnicktheater.

Kinderboekenweek in de bibliotheek

  Cultuur

De Kinderboekenweek loopt dit jaar van 2 oktober tot en met 13 oktober en staat in het teken van vervoer. De bibliotheek heeft een spectaculair programma waarin kinderen worden meegenomen door een tijdreiziger en er is een spannende voorstelling van het Marnicktheater.


De Tijdreiziger | Reis mee… in de tijd!
Tijdens de Kinderboekenweek neemt een tijdreiziger de kinderen mee in een verhaal waarbij de tijdmachine een belangrijke rol speelt. Hij neemt de kinderen mee naar zijn wereld in de toekomst, maar hij is ook geïnteresseerd in de wereld waarin de kinderen leven. Namelijk het verre verleden.

Woensdag 9 oktober | 14:30-15:30 uur De tijdreiziger | Reis mee… in de tijd!Theatervoorstelling Ezel & Leeuw kwijt in de tijd
Een zoektocht op zolder leidt tot een onverwachte gebeurtenis waarbij Ezel & Leeuw elkaar kwijt raken in de tijd. En elkaar weer terug vinden is nog niet zo makkelijk.....
Ezel & Leeuw kwijt in de tijd wordt gespeeld door Het Marnicktheater. Het is een interactieve spannende voorstelling met spelletjes en (meezing) liedjes voor kinderen van vijf tot acht jaar.

Vrijdag 4 oktober | 16:30-17:00 uur Theatervoorstelling | Ezel & Leeuw kwijt in de tijd

Kaarten

Kaarten voor de theatervoorstelling kosten € 2,50 voor leden en € 3,00 voor niet-leden. De kaarten zijn te bestellen via www.bibliotheekbollenstreek.nl of in de bibliotheek. De toegang voor de Tijdreiziger is gratis. Je hoeft geen lid te zijn van de bibliotheek.

Meer berichten