Logo oegstgeestercourant.nl
Foto: PR

Frénk & Frencken met mini-voorstelling in de bibliotheek

  Cultuur

Op dinsdag 5 juni verzorgen Frénk van der Linden en Mylou Frencken een avond vol met ontroerende liedjes, grappige anekdotes, pesterige vragen en onthullende verhalen in de Bibliotheek in Oegstgeest.

Het bijzondere duo Frénk & Frencken komt met een speciale mini-voorstelling waarin de liedjes van Mylou worden afgewisseld met verhalen-van-achter-de-schermen door Frénk. De twee interviewen elkaar ook op prikkelende wijze. Mylou Frencken (zangeres/ cabaretière) en Frénk van der Linden (interviewer) zijn in alle opzichten aan elkaar gewaagd.


Journalist Frénk heeft al heel wat publicaties op zijn naam staan. In zijn laatste boek 'Onder Hollandse helden' vertelt hij over zijn ontmoetingen met coryfeeën als Anouk, Johan Cruijff, Neelie Kroes, Freddy Heineken, André Hazes en talloze andere bekende Nederlanders. Ook beschrijft hij welke lessen hij leerde als reporter en als zoon van ouders die elkaar na hun scheiding veertig jaar niet spraken.


Mylou is een veelgeroemd zangeres en cabaretière. Ook publiceerde ze de interviewbundel 'Leven in het Lied', waarvoor ze collega's als Paul van Vliet, Brigitte Kaandorp en Hans Dorrestijn interviewde over hun meest dierbare eigen lied.

5 juni - 20.00 uur - Bibliotheek, Lange Voort 2T in Oegstgeest.


Kosten: € 5,00 voor leden en € 10,00 voor niet-leden. De kaarten zijn te bestellen via bibliotheekbollenstreek.nl, in de Bibliotheek of bij De Rijnlandse Boekhandel.

Meer berichten