Logo oegstgeestercourant.nl

Kinderboekenweek: 'Gruwelijk eng!'

  Cultuur

Van 4 tot en met 15 oktober vindt de 63ste editie van de Kinderboekenweek plaats. Het thema dit jaar is Gruwelijk eng!

De Rijnlandse Boekhandel en bibliotheek Oegstgeest hebben schrijfster Manon Sikkel gevraagd om op woensdagmiddag 4 oktober haar Gruwelijk Grappige Griezelshow te komen geven in de bibliotheek van Oegstgeest.
Manon houdt enorm van spannende verhalen en ze gaat samen met jullie een eng verhaal verzinnen.

Je kunt je meedoen met de Gruwelijk Grappige Griezelshow van 14.30 uur tot 15.20 uur of die van 16.00 uur tot 16.50 uur. De show is voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar, deelname kost 2,50 euro. Je kunt je opgeven via de website van de bibliotheek of een kaartje kopen bij de Rijnlandse Boekhandel.

Manon Sikkel vormt samen met Tosca Menten en Jozua Douglas 'De Lachende Zaag'. Met z'n drieën hebben ze het boek 'Gruwelijk Grappige Griezelverhalen' geschreven.
Na afloop is er natuurlijk een "Meet and Greet" voor een handtekening.
Op vertoon van je kaartje krijg je een verrassing mee!

Datum: woensdagmiddag 4 oktober
Plaats: Bibliotheek Oegstgeest, Lange Voort 2T
Tijd: Start om 14.30 en om 16.00 uur
Toegang: € 2.50

In de Bibliotheek in Oegstgeest zijn er deze tien dagen nog meer activiteiten:

Op vrijdag 13 oktober van 19.00 tot 20.30 uur kunnen kinderen meedoen met de speurtocht 'Help de dief'. Zij kunnen de dief helpen bij het zoeken naar de schat. In groepjes gaan ze in de bibliotheek op zoek naar een verdwenen sleutel. Voor kinderen van 8 tot 12 jaar. Als je lid bent van de bibliotheek is de toegang € 2,50, ben je geen lid dan is het € 5,-. Kaarten zijn te koop via de website www.bibliotheekbollenstreek.nl of aan de balie van de bibliotheek.

Tijdens de hele Kinderboekenweek kunnen kinderen meedoen met de Kinderboekenweekquiz. Wie de quiz oplost krijgt een griezelige verrassing.

4 tot 15 oktober Kinderboekenweek - Bibliotheek vestiging Oegstgeest. Meer informatie: www.bibliotheekbollenstreek.nl/kinderboekenweek

Meer berichten