Dorpsmarketeer Marjolijn van der Jagt met voorzitter van CKV Fiks, Nico van Welzen, en wethouder Elfred Bus.
Dorpsmarketeer Marjolijn van der Jagt met voorzitter van CKV Fiks, Nico van Welzen, en wethouder Elfred Bus. Foto: Wil van Elk

Informatiemagazine 2024 deze weken op de mat

Algemeen

Met trots presenteert Dorpsmarketing Oegstgeest de vijfde editie van het informatiemagazine Oegstgeest. Dit magazine heeft de titel ‘Een groen & gezond dorp om trots op te zijn’ en is een handige leidraad bij het zoeken naar informatie over onze gemeente.

Voor de vijfde keer verschijnt het informatiemagazine in deze A4 vorm. De bekendheid die het magazine inmiddels heeft gekregen, maakt dat het veel wordt geraadpleegd. Het magazine blijft bewaard en wordt gewaardeerd door de bewoners en bezoekers.
Op donderdag 21 maart heeft Marjolijn van der Jagt, dorpsmarketeer van Dorpsmarketing Oegstgeest het eerste exemplaar overhandigd aan de wethouder Elfred Bus en de voorzitter van CKV Fiks, Nico van Welzen.

Deze mooie editie biedt, naast interessante redactionele artikelen, ook informatie over de meest uiteenlopende organisaties, verenigingen en bedrijven. Dankzij de enthousiaste medewerking van diverse Oegstgeester fotografen, onder andere: Wil van Elk, Tim Helming en Willemien Timmers bevat dit magazine foto’s van hele mooie Oegstgeester plekjes. De sfeervolle coverfoto is gemaakt door Monique Shaw bij de Klinkenbergerplas. 

In het magazine is er een adressen index opgenomen van algemene diensten, organisaties en voorzieningen. 

Fiks

Dankzij de medewerking van CKV Fiks is er een goede en snelle verspreiding gegarandeerd. Dorpsmarketing Oegstgeest is deze circa 35 vrijwilligers enorm dankbaar en zij kregen dan ook allemaal een bedankje. De verspreiding is van circa 23 maart tot 2 april. Het magazine kan na 3 april afgehaald worden op het gemeentehuis en bij de Rijnlandse Boekhandel.

Het digitale magazine heeft opnieuw de hoogst mogelijke drempelvrije status behaald. 

Uit de krant

Uit de krant