Joep Derksen en Teuntje van Delft.
Joep Derksen en Teuntje van Delft. Foto: pr.

‘Het land Israël spreekt bij iedereen tot de verbeelding’

Algemeen

Teylingen • Het nieuwe boek ‘A story of hope and distrust’ is verschenen. Dit is een prachtig Engelstalig boek voor wie graag wil weten, hoe de mensen in en rond Israël denken over dit land en de omliggende landen. 

Teuntje van Delft, voorzitter van de Stichting Zinsnede, nam het eerste exemplaar in ontvangst van auteur Joep Derksen. 

De Stichting Zinsnede heeft als doel om bijzondere verhalen van bijzondere mensen voor het nageslacht vast te leggen. Daarom is dit boek ook uitgebracht, laat Van Delft weten: “Het land Israël spreekt bij iedereen tot de verbeelding. Je hoort er veel over in het nieuws, maar hoe de mensen het zelf ervaren om in Israël, Gaza of de Palestijnse gebieden te leven, is voor veel mensen onbekend.”

Ze vervolgt: “Dit boek, ‘A story of hope and distrust’ beschrijft niet alleen de geschiedenis, het heden en de toekomst van Israël. Ook komen hierin Palestijnse en Israëlische bestuurders, inwoners, politici, ex-militairen en journalisten aan het woord. Dat maakt het boek ook zo waardevol. Derksen heeft als inzet gehad, dat alle uitdagingen waar Israël en de naburige landen mee te maken hebben, op een neutrale manier omschreven worden. Wat ons betreft is hij daar uitstekend in geslaagd!”.

Bestellen

In ‘A story of hope and distrust’ (ISBN: 978-90828-414-6-6) staan ook veel unieke foto’s en het boek is voor 24,95 euro te koop bij de boekhandel of via info@zin-snede.nl. Tot en met woensdag 25 januari wordt het boek aangeboden voor slechts 19,95 euro. Het e-boek kan tot die datum besteld worden voor 7,50 euro. Maak het bedrag over naar Stichting Zinsnede: NL21 RABO 0195 2994 77. Meer informatie is ook te lezen op www.zin-snede.nl.

Uit de krant

Uit de krant

Uit de krant