Afbeelding

Mantelzorgers genieten van poffertjes

Algemeen

Mantelzorgers staan altijd klaar voor degene voor wie ze zorgen. Dat lijkt zo vanzelfsprekend, maar eigenlijk is dat het niet.

De zorg die deze mensen aan hun medemens bieden is van onschatbare waarde en de dankbaarheid van degenen die de zorg ontvangen onbeschrijfelijk. Apotheek Beker heeft de handen ineengeslagen met het Wijksamenwerkingsverband Oegstgeest en Radius om mantelzorgers uit Oegstgeest tastbaar te bedanken.

Op donderdag 19 mei waren mantelzorgers samen met degene die ze verzorgen uitgenodigd bij Poffertjeskraam Vermolen aan de Lijtweg om gezellig poffertjes te komen eten. Apotheker Michiel Grijsen ontpopte zich tot ware poffertjesbakker.

Terwijl de bestelling werd bereid, kregen alle aanwezigen de nieuwe sociale kaart van de gemeente Oegstgeest, zodat ze weer helemaal op de hoogte zijn van alle mooie initiatieven die Oegstgeest rijk is.

Het was fijn om te zien dat de gasten zo genoten van een gezellige middag en de heerlijke poffertjes. Volgend jaar gaat deze nieuwe traditie zeker een vervolg krijgen.

Afbeelding
Afbeelding

Uit de krant

Uit de krant