Logo oegstgeestercourant.nl
<p>Burgemeester Emile Jaensch is herbenoemd door Commissaris van de Koning Jaap Smit voor een tweede ambtstermijn in Oegstgeest.</p>

Burgemeester Emile Jaensch is herbenoemd door Commissaris van de Koning Jaap Smit voor een tweede ambtstermijn in Oegstgeest.

(Foto: René Zoetemelk)

Burgemeester Emile Jaensch herbenoemd voor tweede ambtstermijn Oegstgeest

Commissaris van de Koning in Zuid-Holland, Jaap Smit, heeft op woensdag 9 februari Emile Jaensch beëdigd voor een tweede termijn als burgemeester van Oegstgeest. Jaensch is sinds 2016 burgemeester van onze gemeente.

“Mijn hartelijke gelukwensen aan Emile Jaensch met deze herbenoeming. En ook aan de gemeenteraad, het college en de inwoners van Oegstgeest, waartoe ook ik behoor”, aldus Jaap Smit.

Jaensch is naast burgemeester van Oegstgeest ook lid van het samenwerkingsorgaan Holland Rijnland waarin dertien gemeenten samenwerken en lid van de Veiligheidsregio Hollands Midden.

“Ik voel me verknocht aan Oegstgeest en heb veel zin om ook de komende periode aan de slag te gaan voor onze inwoners, organisaties en bedrijven”, schrijft Jaensch op zijn Facebook-pagina.

Meer berichten