Logo oegstgeestercourant.nl
<p>&quot;Het was heerlijk om samen met Ingeborg rond te fietsen over het water en zo 3 oktober te beleven. Dit gaan we vaker doen met deze muzikale waterfiets die ik kortgeleden helemaal opgeknapt heb!&rdquo; |&nbsp;</p>

"Het was heerlijk om samen met Ingeborg rond te fietsen over het water en zo 3 oktober te beleven. Dit gaan we vaker doen met deze muzikale waterfiets die ik kortgeleden helemaal opgeknapt heb!” | 

(Foto: Willemien Timmers)

Zwaan verrast op 3 oktober-viering

Toen de ochtendzon op maandag 4 oktober het water van de Rijn bescheen, gleed een prachtige witte ‘zingende’ zwaan het water over. Alle Leidenaars die in de rij voor De Waag stonden voor hun portie haring en wittebrood werden verrast door deze witte watervogel die op zijn rug twee muzikanten had die heerlijke klassieke muziek ten gehore brachten. Gitarist en zanger Roeland Aerden, die bijna twintig jaar beroepsmusicus is, wist ook maandag, samen met violiste Ingeborg Cneut, met zijn muzikale aanwezigheid het publiek op een originele manier voor zich te winnen.

Afgestudeerd als landbouwkundig ingenieur in Wageningen stond Oegstgeestenaar Roeland vijftien jaar de klas als biologiedocent tot de ‘muziekkriebels’ toesloegen. Sindsdien heeft hij heel wat mensen door heel Nederland en België blij gemaakt met zijn aanstekelijke akoestische muziek. Roeland staat bekend om zijn enorme repertoire, zijn brede aanbod aan muziekstijlen en het vermogen om met één van zijn typetjes de juiste snaar te raken en zo mensen samen te brengen. Niet voor niets is ‘Aerdrijk’, met muzikale acts uit alle windstreken, een begrip in akoestisch entertainment. Aerdrijk tovert elk evenement en elke bijeenkomst om tot een echte belevenis.

“Het was heerlijk om samen met Ingeborg rond te fietsen over het water en zo 3 oktober te beleven. Dit gaan we vaker doen met deze muzikale waterfiets die ik kortgeleden helemaal opgeknapt heb!”

Meer berichten