Logo oegstgeestercourant.nl
<p><br>V.l.n.r.: Wim Dam, voorzitter Rotaryclub Oegstgeest e.o. in 2020-2021, Harry Theuns, voorzitter van de dicteecommissie van diezelfde Rotaryclub, Mijs Besseling, de nieuwe projectleider van de VoorleesExpress Bollenstreek en Hans Portengen, directeur bibliotheken Bollenstreek.</p>


V.l.n.r.: Wim Dam, voorzitter Rotaryclub Oegstgeest e.o. in 2020-2021, Harry Theuns, voorzitter van de dicteecommissie van diezelfde Rotaryclub, Mijs Besseling, de nieuwe projectleider van de VoorleesExpress Bollenstreek en Hans Portengen, directeur bibliotheken Bollenstreek.

(Foto: )

Geld voor VoorleesExpress

Op 16 september werd een bedrag van € 10.000,-, verzameld door de Rotaryclub Oegstgeest e.o., officieel aangeboden aan de VoorleesExpress Bollenstreek.

Door de coronacrisis zijn er afgelopen jaar minder inkomsten geweest waardoor deze donatie de nood enigszins kon ledigen. Vorig jaar was er door de covod-19-problemen geen dictee. Dit jaar staat het wel weer in de planning: het zevende Oegstgeester Dictee zal op dinsdagavond 12 oktober gehouden worden. Nadere informatie is te vinden op de website www.hetoegstgeesterdictee.nl en via een QR-code op de affiches die bij de sponsoren komen te hangen. 

De opbrengst van dit dictee gaat ook dit jaar weer naar de VoorleesExpress die in laaggeletterde gezinnen door vrijwilligers laat voorlezen om zo het animo om te lezen te stimuleren.

Meer berichten