Logo oegstgeestercourant.nl
<p>De Blauwe PlusBus is een samenwerking tussen de Stichting Radius en Stichting Recreatie en Vervoer om uitstapjes aan te bieden aan de inwoners van Oegstgeest.</p>

De Blauwe PlusBus is een samenwerking tussen de Stichting Radius en Stichting Recreatie en Vervoer om uitstapjes aan te bieden aan de inwoners van Oegstgeest.

(Foto: Cor de Jongh)

Eerste uitstapje met de Blauwe PlusBus succesvol

De Blauwe PlusBus is een samenwerking tussen de Stichting Radius en Stichting Recreatie en Vervoer om uitstapjes aan te bieden aan de inwoners van Oegstgeest.

Op vrijdag 13 augustus vertrok een groepje van zes personen samen met Radius vrijwilligster Janny naar de Langevelderslag in Noordwijk. 

Voorafgaand werd er op de locatie Radius Oegstgeest Haeswijk eerst gezamenlijk koffie of thee gedronken om alvast kennis maken of juist na een lange tijd weer bij te praten. Het was in ieder geval een gezellige boel en er werden al direct suggesties gedaan voor nieuwe uitstapjes.

Daarna op pad met als bestemming strandrestaurant Nederzandt waar ze werden verwacht voor een rit over het strand met de ‘strandrups’. Mede door het fraaie weer was dit een feest op zich. Na nog te hebben gewandeld en geluncht vertrok de bus weer rond drie uur richting Oegstgeest. 

Programma

De volgende uitjes staan in september/oktober op het programma:

Vrijdag 10-09, Hortus Botanicus Leiden, 10.00 uur (€8 + €8)
Dinsdag 21-09, Dahlia Showtuin + plukken, 10.00 uur (€30,00)
Woensdag 13-10, The Mall of the Netherlands, 10.00 uur (€10,00)
Donderdag 28-10, Escher Museum Den Haag, 10.00 uur (€25,00)

Meegaan

Voor algemene informatie kunnen belangstellenden van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 12.30 uur bellen naar: 071 707 42 00. Wie mee wil met één van de activiteiten, kan zich daarvoor opgeven (voor max. 2 personen tegelijk) via het algemene telefoonnummer. Dit kan vanaf vrijdag 27 augustus. Er is een mogelijkheid om met een rolstoel deel te nemen. Vraag desgewenst naar de beschikbaarheid. 

Vrijwilligers

Wie het leuk vindt om de Blauwe PlusBus als chauffeur/begeleider te helpen, bel of mail dan naar de voorzitter van de Stichting Recreatie en Vervoer, Cor de Jongh. Telefoonnummer 06-53757511 of strenvervoer@gmail.com. 

Meer berichten