Logo oegstgeestercourant.nl
<p>Albert Heijn Terweeplein is weer open. |</p>

Albert Heijn Terweeplein is weer open. |

(Foto: Albert Heijn Yasmin Hargreaves)

AH Terweeplein is totaal vernieuwd

Na een grondige verbouwing is op 27 juli  Albert Heijn Terweeplein weer geopend.

De supermarkt is lekker ruim van opzet en heeft meer verse producten zoals dagverse sushi. Afrekenen gaat sneller met zelfscankassa’s. De winkel heeft vlak voor de verbouwing de overgebleven voorraad verse producten en diepvries ter waarde van zo’n € 19.000, - aan de voedselbank geschonken. “Heel fijn dat we de voedselbank extra kunnen ondersteunen”, aldus supermarktmanager Piet Postma.

Het was een feestelijke opening. Marcel van Fulpen, die al meer dan 40 jaar bij Albert Heijn werkt, kreeg de eer om de vernieuwde winkel te openen. Er was gezellige muziek en er liep een levensgrote hamster rond. Piet Postma: “Wij zijn de eerste met dit winkelconcept in Oegstgeest. Klanten vinden onze Albert Heijn er mooi en modern uitzien en zijn blij met het vergrote versaanbod!”

Veel vers

De vernieuwde Albert Heijn heeft ruim opgezette afdelingen en brede gangpaden. Klanten hebben keuze uit een groot en gevarieerd versaanbod. Je vindt er van alles, van bloemkool en avocado tot de lekkerste vega(n) producten en ultraverse maaltijden. Dagelijks komt er verse sushi binnen. Ook is er een uitgebreid assortiment vleeswaren, kaas en tapas. De bakkerij biedt verschillende soorten brood, taarten, gebakjes en chocolade.

Veel gemak

In de winkel wordt gebruik gemaakt van elektronische schapkaartjes en er hangen overal grote beeldschermen die informatie bieden over seizoensproducten en recepten. In de hal van de supermarkt zit een Gall & Gall die eveneens vernieuwd is. Ook is het aantal zelfscankassa’s uitgebreid. “We hebben pas sinds kort zelfscan en daarmee vervulden we al een grote wens van klanten”, vertelt Piet Postma. “Erg prettig dat er nu zelfs nog een extra zelfscankassa is bij gekomen.”

Albert Heijn aan het Terweeplein 3 in Oegstgeest is open op maandag tot en met zaterdag van 8:00 tot 22:00 uur, zondag van 10:00 tot 20:00 uur. 

Meer berichten