Logo oegstgeestercourant.nl
<p>Oegstgeestenaar Jop van der Wiel is de Beste Kenner van het seizoen 2020-2021. </p>

Oegstgeestenaar Jop van der Wiel is de Beste Kenner van het seizoen 2020-2021.

(Foto: )

Jop van der Wiel opnieuw beste kenner Keuken Kampioen Divisie

Oegstgeestenaar Jop van der Wiel is de Beste Kenner van het seizoen 2020-2021. Jop heeft dit seizoen de meeste punten verzameld in de TopCoach Keuken Kampioen Divisie en is daarmee bovenaan geëindigd in het eindklassement. Daardoor is hij de winnaar van de felbegeerde Gouden Schaal. Eerder was hij ook al van de eerste seizoenshelft de best kenner van deze competitie.

Jop ontving eind vorig jaar de Bronzen Schaal, en nu, als Beste Kenner van het seizoen 2020-2021, de Gouden Schaal.

“Er zijn meerdere dingen waar ik op heb gelet bij het samenstellen van mijn team. Mijn doel was om een zo gebalanceerd mogelijk team samen te stellen, waarbij je elke week elf spelers kan opstellen die punten voor je scoren. Voor de rest probeer ik altijd één goedkope aanvaller te kiezen, omdat er altijd minimaal één op de tribune zit. Go Ahead Eagles-speler Bradly van Hoeven is hier een goed voorbeeld van, omdat hij relatief goedkoop is maar toch voor punten zorgt. Door deze goedkope spelers kwam er budget vrij voor prijzigere spelers.”

“Wat mij geholpen heeft is dat doelpuntmachine Ralf Seuntjens begon te haperen. Veel Scorito-spelers hadden hem in hun team zitten. Persoonlijk was ik ook blij verast met Daan Reiziger. Naast Gorter van Go Ahead Eagles had je eigenlijk geen tweede keeper nodig en nam ik een gokje met hem. Maar toen hij uiteindelijk een vast basiskracht werd, leverde hij mij veel punten op.”

Meer berichten