Logo oegstgeestercourant.nl
<p>Marjolijn van der Jagt deelt Terug-naar-Oegstgeest-brood uit in het Dorpscentrum. | Foto Willemien Timmers&nbsp;</p>

Marjolijn van der Jagt deelt Terug-naar-Oegstgeest-brood uit in het Dorpscentrum. | Foto Willemien Timmers 

(Foto: Willemien Timmers)

Dorpsmarketing in Dorpscentrum

Afgelopen week zijn dorpsmarketeer Marjolein van der Jagt en haar collega Bo Ju verhuisd vanuit Duinzigt naar Dorpscentrum Oegstgeest.

“We zijn er nog maar net, maar hebben het al erg naar ons zin,” liett Marjolijn weten, terwijl ze ‘Terug naar Oegstgeest-brood’ uitdeelde in de sfeervolle hal van het Dorpscentrum. “Fijn om hier zo centraal te zitten. Ik voel me heel happy.”

Bo Ju (DMO), Ruud Brouwer (bedrijfsleider Dorpscentrum Oegstgeest), Eke de Gier (vrijwilligster), Joop Verdonk (voorzitter Dorpscentrum Oegstgeest) en Emile van Aelst (Leidse Glibber) genoten van het onder andere met Turk Fruit gevulde brood.

Op maandag, woensdag en donderdag zijn de dorpsmarketing-dames in het Dorpscentrum aanwezig. “We hopen dat nog meer Oegstgeestenaren ons met hun ideeën weten te vinden. Loop even binnen of mail naar info@dorpsmarketingoegstgeest.nl.”

Marjolijn van der Jagt had nog een nieuwtje: In opdracht van Dorpsmarketing Oegstgeest heeft de biograaf van Jan Wolkers, Onno Blom, een podcast gemaakt over de periode dat Jan Wolkers in Oegstgeest woonde.

Voor meer informatie, kijk op: www.terugnaaroegstgeest.nl

Meer berichten