Logo oegstgeestercourant.nl
Acrobate Anna Jednorowicz van Magic Circus.
Acrobate Anna Jednorowicz van Magic Circus. (Foto: Piet-Hein Out)

Eindelijk weer circus - Magic Circus, het nieuwe genieten

Magic Circus presenteert zijn nieuwe productie PROTO! Uiteraard conform Corona-regelgeving dankzij het Protocol Circustenten, oftewel de PROTO!.

Het nieuwe normaal zit boordevol protocollen. Maar Magic Circus levert het prototype voor het nieuwe genieten. Daarom davert het Nederlands Stadscircus met het kakelverse Proto-recept door de Nederlandse steden. Als spiegel van de maatschappij wordt met circuskunst de zin en onzin van het bestaan onder een vergrootglas gelegd. Een aanrader voor moderne gezinnen van nu die even veilig en gezellig willen ontspannen en genieten. Beleef het mee van zaterdag 22 tot en met maandag 24 augustus naast Winkelcentrum Lange Voort aan Lijtweg.

Pop-Up Restaurant

Magic Circus is het laatste echt Nederlandse tentcircus dat een complete tournee maakt. En het modernste. Elk jaar inspirerend en verfrissend anders! In PROTO! kom je namelijk niet zomaar in de Magic Dome circustent. Het publiek bevindt zich plotsklaps in een bijzonder pop-up restaurant. Hier suizen de borden door de lucht, net als een Poolse schoonheid aan kettingen. Het kerstdiner danst over tafel en een mega plofkip ontploft bijna van woede als zij haar familie op het menu ziet staan. Als sausje de nodige komische perikelen rondom ongedierte in de keuken.

De voorverkoop loopt via www.magic-circus.nl tot 120 minuten voor iedere show. Daarna kan er alleen nog gereserveerd worden aan de circuskassa tussen 60 en 15 minuten voor een voorstelling. Aanvangstijden zijn te vinden op de circus website. De pauze is geschrapt als corona maatregel, desondanks duurt de voorstelling toch nog 1 uur en 10 minuten. Entreeprijzen vanaf €16,-, maar in diverse winkels met een circusposter liggen kortingsbonnen.

Meer berichten