Seniorensoos 'Rendez Vous' in Dorpscentrum | Oegstgeester Courant
Logo oegstgeestercourant.nl
Foto: Willemien Timmers

Seniorensoos 'Rendez Vous' in Dorpscentrum

Na het plotselinge besluit in maart het Dorpscentrum te sluiten in verband met de uitbraak van het coronavirus en de geplande activiteiten helaas geen doorgang konden vinden, organiseert de SeniorenSoos ‘Rendez Vous' op maandag 1 juni (2e Pinksterdag van 14.15 tot 16.30 uur) weer een gezellige middag in de vorm van Pinksterbloemen maken.

Voor de beschikbare materialen vraagt de organisatie een bijdrage van € 3,50 per persoon. Zelf mee te nemen: geglazuurd bloempotje, scherp mesje of snoeischaar.

Consumpties kunnen op eigen rekening genuttigd worden. Het is noodzakelijk met de pin te betalen. Voor een lekkernij tijdens de pauze wordt gezorgd.

Het Dorpscentrum heeft maatregelen genomen in verband met het gebruikelijke corona-protocol. Dezen dienen strikt opgevolgd te worden door zowel bezoekers als vrijwilligers.

"In verband met de corona-maatregelen is het deze keer noodzakelijk u van tevoren aan te melden voor deze middag en is er plaats voor maximaal 25 personen. Vol is vol", laat de organisatie weten. "Het is dus deze keer geen inloopmiddag".

De organisatie is weer in handen van de vrijwilligers Jenny Grandia en Pippy Blom.

Aanmelding via wabl@casema.nl of j.p.c.grandia@casema.nl.

Deelnemers kunnen zich ook aanmelden op dinsdag 26 mei van 10.00 tot 12.00 uur in het Dorpscentrum.

"Wij hopen van harte u welkom te mogen heten. Voorzichtigheid is de moeder van de porseleinkast en het een en ander is zeker onder voorbehoud, mochten de coronamaatregelen weer strakker aangetrokken worden."

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225563&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225561&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>