Feestelijk concert Aafje de Bloois | Oegstgeester Courant
Logo oegstgeestercourant.nl

Feestelijk concert Aafje de Bloois

Foto:

Op donderdag 21 november komt de Derde Donderdag club van het burgerinitiatief bijeen, dit keer met een optreden van jazz-zangeres Aafje de Bloois.

Dit feestelijke programma met diner vooraf, wordt aangeboden in samenwerking met Radius. De DD-club begint inmiddels vorm te krijgen met een vaste basis van zo'n 20 deelnemers, maar er is nog voldoende plek voor meer dus iedereen kan zijn of haar buurman/vrouw meenemen.

Het concert vindt plaats in de Haeswijkflat President Kennedylaan 141.Men start met een borrel om 18.00 uur gevolgd door een buffet-diner. De kosten voor het diner inclusief het eerste drankje bedragen €10, ter plaatse contact af te rekenen. Het concert is vanaf 19.30 uur gratis bij te wonen. Aanmelden via info@langerzelfstandiglevenoegstgeest.nl.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225563&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225561&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>