PVOO-netwerkborrel op Kasteel Oud-Poelgeest | Oegstgeester Courant
Logo oegstgeestercourant.nl
Foto: Willemien Timmers
Ondernemers

PVOO-netwerkborrel op Kasteel Oud-Poelgeest

De leden van het PVOO werden op donderdag 10 oktober hartelijk welkom geheten in de mooie Drakenzaal van Kasteel Oud Poelgeest waar het 'Tillenbeest' hen vergezelde.

De drukbezochte borrel was een mooie gelegenheid om te netwerken, elkaars kennis te benutten, adviezen uit te wisselen en met elkaar te praten en te delen.
Lia van Schaik deelde info over het project 'Samen tegen eenzaamheid' en over Dorpsmarketing Oegstgeest: "Dorpsmarketing begint uiteindelijk bij jezelf', de horeca in Oegstgeest breidt uit, dus ga bij zakelijke afspraken eens wat vaker buiten de deur eten! Toerisme wordt steeds belangrijker en zoals Herman Finkers al eens over Almelo zei, zou het eigenlijk ook in Oegstgeest moeten zijn: 'Een stoplicht springt op rood, een ander weer op groen. In Oegstgeest is altijd wat te doen.'"
Na de gezellige borrel werd er nog door een groep leden gegeten in het restaurant van Kasteel Oud-Poelgeest.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225563&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225561&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>