Colleges vieren 3 oktober in Leiden | Oegstgeester Courant
Logo oegstgeestercourant.nl
Burgemeester Emile Jaensch sloeg samen met zijn Vera op de trappen van het Leidse stadhuis de Grote Optocht gade.
Burgemeester Emile Jaensch sloeg samen met zijn Vera op de trappen van het Leidse stadhuis de Grote Optocht gade. (Foto's: Willemien Timmers)

Colleges vieren 3 oktober in Leiden

Traditiegetrouw worden alle colleges van de buurgemeenten van Leiden op 3 oktober uitgenodigd om het Leidens Ontzet mee te vieren.

"Ik was al present bij de reveille, vanmorgen om 7.00 uur op het Stadhuisplein", liet de Leiderdorpse burgemeester Laila Driessen weten terwijl zij in de oktoberzon van de optocht genoot samen met wethouder Willem Joosten.

Vanaf de trappen van het Leidse stadhuis sloeg ook de Oegstgeester burgemeester Emile Jaensch samen met zijn Vera de festiviteiten gade.

Veel andere Oegstgeestenaren vierden ook 3 oktober mee. In bijna elke straat hing een onmiskenbare hutspotlucht.

(WT)

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225563&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225561&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>