Zomerborrel 071 | Oegstgeester Courant
Logo oegstgeestercourant.nl
Een gezellige Zomerborrel071 in het decor van PUUR.
Een gezellige Zomerborrel071 in het decor van PUUR. (Foto: Wil van Elk)

Zomerborrel 071

Een prachtig staaltje van samenwerken. De dag voordat het PUUR-festival in het Park Landskroon losbarstte, maakte Zomerborrel 071 gedeeltelijk gebruik van het decor van PUUR.

Borrel071 was wel vaker in Oegstgeest, maar nooit in zo'n zomers en feestelijk decor als vrijdag 26 juli. PUUR, 071, frits en Lotje organiseerden samen 'De grote Zomerborrel'. De vele bezoekers genoten zichtbaar van de zomerse uitstraling van het evenement. Vooral in het donker kwam het veelzijdige decor goed tot zijn recht. De decorbouwers hebben daar goed over nagedacht en verfijnen het concept bij ieder festival. Niet verwonderlijk dat de volgende dag PUUR volledig was uitverkocht.

De feestelijk dames van Lotje hebben die avond heel veel Polaroidfoto's gemaakt van de feestgangers. Muziek, eten en drinken en verdere spelelementen waren de overige ingrediënten van een gezellig zomerse borrel.
Wil van Elk

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225563&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225561&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>