Oegstgeester Golf Club en Rabobank tekenen partnership | Oegstgeester Courant
Logo oegstgeestercourant.nl
Foto:

Oegstgeester Golf Club en Rabobank tekenen partnership

Met bijna 400 leden en een uitdagende en mooi onderhouden negen holes baan is de Oegstgeester Golfclub niet meer weg te denken uit Oegstgeest. Al anderhalf jaar zorgt de club, samen met haar vrijwilligers, voor een prettige en gemoedelijke sfeer in en rond de baan. Een plek waar de Oegstgeestenaren graag samen komen. Een mooie club waar ook Rabobank Leiden-Katwijk graag een bijdrage aan levert.

Onlangs ondertekenden Ronald Verbiest (voorzitter OGC), Jaap Meelker (Penningmeester OGC) en Erik Versnel (directievoorzitter Rabobank Leiden-Katwijk) een samenwerkingsovereenkomst. Rabobank verbindt zich voor een periode van drie jaar aan de Oegstgeester Golfclub.

De Oegstgeester golfclub (OGC) kenmerkt zich als een gezellige laagdrempelige club waar de Oegstgeestenaren graag samen komen. "OGC is een snelgroeiende en bloeiende vereniging met veel actieve Oegstgeestenaren. Het draagt bij aan de vitaliteit en binding van en binnen Oegstgeest!" zegt Caroline Vink, vermogensmanager bij Rabobank Leiden-Katwijk. "Als coöperatieve bank willen wij de club natuurlijk steunen. Ik kijk er daarnaast ook zelf naar uit om een rondje te lopen".

OGC-voorzitter Ronald Verbiest: "We zijn blij met de steun van de Rabobank. Het is een sympathieke en betrokken bank die naast sponsoring in geld ons helpt met kennis, netwerk en maatschappelijke activiteiten. De zichtbaarheid, maatschappelijke visie en bijdrage van de bank, zeker ook in Oegstgeest, spreken ons zeer aan."

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225563&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225561&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>